Eventingamazone Janneke Boonzaaijer uit Renswoude is voor zichzelf begonnen. Met een duidelijke visie en een frisse nieuwe website, alleen het rijden is er de afgelopen maanden even bij ingeschoten.

Eigenlijk was het de bedoeling dat Janneke in oktober al voor zichzelf zou beginnen. Maar daar kwam wat tussen: ‘Op 11 november moest ik geopereerd worden aan mijn heup vanwege een oude blessure. Daar staat drie maanden voor, dat zou kunnen betekenen dat ik begin februari weer kan gaan rijden. Die tussentijd heb ik gelukkig heel goed kunnen benutten om mijn nieuwe website zo te maken zoals ik die voor ogen had. Twee weken geleden is de site de lucht ingegaan, ik krijg heel goede reacties.’

Het mooie van de website Jans.life is dat er ook een boekingssysteem in zit waardoor mensen direct in kunnen schrijven voor een dressuur-, spring- of eventingles: ‘Ik richt me op kwaliteit, veel meer dan op kwantiteit. Goed training geven, goed begeleiden, en niet zoveel mogelijk. Dat geldt ook voor mijn paarden. Ik hoop dat ik donderdag in het ziekenhuis groen licht krijg, dan kan ik me gaan richten op het komende seizoen, vooral met ACSI Champ de Tailleur en I’m Special waar ik ook veel van verwacht, want we willen ons wel plaatsen voor Parijs 2024!’

Klik hier voor de website

Klik hier voor de info over Haltic die te koop is

Foto ACSI Eventing Team

Janneke Boonzaaijer met de nog jonge hengst Moreno Grove die ze ter dekking aanbiedt

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz