Sanne de Jong heeft in Le Lion d’Angers het wereldkampioenschap voor de zevenjarige paarden goed afgesloten. Met Jersey MBF, merrie van de Carambole-zoon Fibonacci uit Fandelly MBF van de Guidam-zoon Landsdowne, op de Meadowbrook Farms gefokt door Ad Verkerk, sloot ze het kampioenschap af met een mooie foutloze prestatie. Het werd uiteindelijk de 15e plaats van de 58 deelnemers waar ze na de dressuur nog 22e stond.

Sanne de Jong met Jersey MBF

De winnaar kwam uit Australië en de nummers 2 t/m 7 uit Engeland. Kevin McNab won met de Holsteinse merrie Cute Girl (Coventry x Clearway), tweede werd Laura Collett (Duke of Hearts XX x Sixtus), derde Selina Milnes met de Iers geregistreerde Snapchat (Kannan x Arkansas VDL).

Sanne de Jong deed het met haar tweede paard Jarelly MBF (Wietvot x Albaran XX) iets minder: na de 43 plaats in de dressuur werd ze uiteindelijk 35e.

Klik hier voor de uitslag\

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz