De beoordelingsproef voor de 4-jarige springpaarden tijdens Jumping Jong West Brabant in Etten-Leur was ondanks een strafpunt voor de AES goedgekeurde hengst Four Seasons (For Pleasure x Cassini II x Figaro), gereden door Sjoerd Kommers. Hij was de beste van maar liefst 85 combinaties, wat de populariteit van de wedstrijd ook weergeeft, als alternatief voor de heel aparte industriële 1* en 2*-concoursen.

Bas Moerings werd tweede met Ligoshter (Vigo d’Arsouilles x Kannan x Cardento, waarbij moeder achtereenolgens 1m40, 1m50 en 1m50 hebben gesprongen). Bart van Ooyen pakte de derde plaats met Cornet Confident (v. Cornet Obolensky).

Vandaag staan de 5-, 6- en 7-jarige op het programma in Etten Leur, morgen de 1m30 en hogere rubrieken, tot en met het 1m45.


Klik hier voor de resultaten

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz