De hoofdrubriek van de CSI2* in De Peelbergen heeft vandaag een uur stilgelegen nadat de Amerikaanse amazone Laura Kraut zwaar ten val was gekomen met haar Jakarta. De Amerikaanse is naar het ziekenhuis gebracht, waarschijnlijk kreeg ze de hoeven in het gezicht. Inmiddels is bekend dat ze er vanaf is gekomen met een gebroken neus en een hersenschudding.

De 1m45-rubriek met 84 deelnemers werd gewonnen door Christian Ahlmann met Atomic Z (Cavalor Cumano x Chin Chin) als beste van de 13 barragekandidaten. Tweede werd Shane Breen met Compelling Z (Chellano Z x Carthago Z), derde Chad Fellows met Eindhoven GH (Vaillant x Sheraton), gefokt door de Gerdiene Hoeve van Paul van Rijswijk en in eigendom van Vladimir Tuganov.

Beste Nederlander was op de 14e plaats Loewie Joppen met de pas 8-jarige Hantano (v. Quasimodo Z) met een tijdfout in het basisparcours, direct gevolgd door Daan van Geel met Guus (Vleut x Monaco) met hetzelfde resultaat.

Klik hier voor het resultaat


© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz