Flanders Foal Auction wijkt voor de veulenveiling op 8 augustus uit van het Belgische Beervelde naar de nieuwe Limburgse Travers Horse Facility, vlakbij het Nederlands kampioenschap springen in dat weekend.

Travers Horse Facility is voor veel buitenlandse ruiters een (tijdelijke) uitvalsbasis om de paardensport in Europa te bedrijven. Het ruim opgezette bedrijf met onder meer 46 stallen, 8 wasplaatsen, 28 paddocks, royale indoor- en outdoorpistes en 14 appartementen is van de Christiaens Group van Quote-500-lid Mart Christiaens uit Horst, groot geworden in de champignonindustrie.

Luk Van Puymbroek en Gerald Lenaerts zijn verheugd met deze oplossing. “Het is een schitterende, luxe accommodatie. Je kijkt je ogen uit. We zullen ook hier met een gelimiteerd aantal gasten werken, lettend op de Corona-regelgeving, maar we kunnen in elk geval live veilen en de veulens nog een paar keer extra via de livestreaming laten zien aan de mensen die vanachter de computer of telefoon willen meebieden.”

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz