Lars Kersten heeft ondanks gescheurde kruisbanden foutloos de tweede rubriek van het EK overwonnen! Met H-Cassino (Torino x Nebelhorn) voerde hij 20 foutloze combinaties aan in het gezelschap van 77 young riders in de rubriek direct op tijd. Dat lukte ook Tom Schellekens met Casandra (Lord Z x Concorde). Na de tweede plaats van Lars in de eerste proef betekent dat een mooi vooruitzicht. Ook de winnaar van de eerste proef, de Belg Dieter Vermeiren, reed foutloos met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof x Chellano Z), waarmee hij samen met Lars de dienst uitmaakt in deze klasse.

Veronique Morsink kreeg met Entrepeneur (Clinton x Libero H) alleen een tijdfout. Bas Moerings herstelde zich na zijn teleurstelling van gisteren prima met 4 fouten met Fosther (Vigo D´arsouilles x Cardento). Rowen van de Mheen moest 9 strafpunten toestaan met Q Verdo (Verdi x Contendro).

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz