Individueel haalden ze niet alles uit de kast omdat het einddoel belangrijker was:  Eric en Maikel van der Vleuten behaalden als team (Madrid in Motion) een schitterende overwinning in de tweede ronde van de Global Champions League in Cannes. Met twee foutloze rondes op donderdag en twee foutloze rondes nu met Wunschkind en Verdi waren ze de beste.

Individueel was de Duitser Hans-Dieter Dreher de beste met zijn elfjarige Prinz (v. Perigueux). tweede werd Ben Maher met zijn KWPN-gefokte Chacco-Blue-zoon Explosion W. Scott Brash pakte de derde plaats de AES-gefokte Hello Mr. President (v. Comme d’Api Jr). Leopold van Asten stuurde VDL Groep Zidane (v. Heartbreaker) naar een mooie negende plaats na een foutloze ronde.

Klik hier voor alle resultaten.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz