Van 12 t/m 16 juni staat Jumping Heeswijk op het programma. Voor het eerst op de nieuwe locatie bij Café Zaal Restaurant Stanserhorn aan de Heibloemsedijk in Heeswijk, waar in een prachtige omgeving een nieuwe bodem is aangelegd.

Het vijfdaagse event Jumping Heeswijk is dit jaar nog groter en professioneler van opzet. Bovendien onderscheidt het zich door de bijzondere mix van een professionele entourage, Brabantse gastvrijheid en bourgondisch genieten. Dat maakt het een aantrekkelijk en feestelijk evenement voor zowel voor deelnemers als toeschouwers.

Op woensdag 12 juni springen de pony’s en de BB-ruiters (B-HC), op donderdag 13 juni achtereenvolgens de M-, Z-, ZZ- en L-ruiters. Op vrijdag 14 juni zijn vooral de rubrieken voor jonge paarden gepland met ’s avonds een showrubriek. Op zaterdag worden de B-, L-, M- en BB-rubrieken verreden, op zondag de M- Z- en ZZ (Grote Prijs)-rubrieken.

Klik hier voor het programma

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz