Emmelie Scholtens heeft vandaag met Desperado in Compiègne met een prachtige 81,585% de Grand Prix Freestyle van de CDIO5* voor de landenwedstrijd gewonnen.  De Duitse Helen Langehanenberg volgde met Damsey FRH met 80,775%, een procent meer dan de Amerikaanse Shelly Francis met Danilo.

Antonia Ramel en Brother de Jeu werden vierde voor Zweden, Morgan Barbançon kaapte met Sir Donnerhall II de vijfde plaats weg. Patrick van der Meer en Zippo eindigden op een mooie zevende plaats.

In de CDIO5* Nations Cup ranking ging de overwinning naar Groot-Brittannië. Met een totaal van 24 punten bleven Richard Davison, Charlotte Fry, Carl Hester en Gareth Hughes voor op het Zweedse team, dat 27 punten had. De VS werd derde met 51 punten, Nederland eindigde als vier met 55 punten.

Klik hier voor alle resultaten.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz