Michael Jung blijft ook na de cross van de CCI4* van Marbach aan de leiding. Met de 11-jarige Hannoveraner fischerChipmunk FRH (Contendro x Heraldik xx) kreeg hij vandaag 4 strafpunten maar hij gaat hij nog steeds ruim aan de leiding. Myrle Schoones staat na de cross met Dimitri (Vaillant x Enrico) als beste Nederlandse deelnemer op een 23e plaats in haar debuut op 4*-niveau!

Andres Dibowski klom van de 12e naar de 2e plaats met de Hannoveraanse FRH Corrida (Contendro x Espri), derde staat Australiër Andrew Hoy met de Anglo-Arab Vassily de Lassos.

Raf Kooremans volgt haar op de hielen met Henri Z (Heraldik XX x Landaris) op een 24e plaats. Jordy Wilken volgt op plaats 26 met Burry Spirit (Casco x Indoctro). Nina de Haas staat 36e met Divine HE Sir Shutterfly x For Pleasure).

Klik hier voor de tussenstand

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz