Van donderdag 30 mei t/m zaterdag 1 juni organiseren LR & PC Prins Auvergne hun jaarlijkse Concours Hippique voor paarden en pony’s op de unieke locatie Fort de Roovere in Halsteren. Nieuw is ook het onderdeel Working Equitation.

Dit jaar is CH Halsteren de 2e selectie wedstrijd voor de West Brabant Gras Tour (WBG Tour), de nieuwe springcompetitie voor alle klassen. De vijf meest vooraanstaande West-Brabantse verenigingen hebben daarvoor de krachten gebundeld. Rens Wondergem is de parcoursbouwer

Geheel nieuw is de International Working Equitation, een jonge en veelzijdige discipline binnen de paardensport in Nederland. Binnen- en buitenlandse ruiters strijden in de onderdelen dressuur, stijl trail en speed trail.

Zaterdag staat in het teken van de ponysport . De gehele dag diverse dressuur, springen en bixie rubrieken.

Inschrijven kan nog! Klik hier om snel bij Concours.nl te komen!

Foto’s Jack Soffers

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz