De Nederlandse junioren behaalde een tweede plaats in Saumur.

Het teamresultaat is opgebouwd uit drie verschillende scores. Duitsland wordt eerste met een score van 210,758%. Het Nederlandse team staat onder leiding van Monique Peutz. Sanne van der Pols haalt als Nederlander de hoogste score met Cuvanck PP (v. Downtown). De amazone scoort 69,848% en behaalde een derde plaats. Vierde werd landgenoot Thessa Gilbers met Gominka Est (v. Lord Loxley). Sharina Mandemakers eindigt buiten de top tien met Voice-nazaat Guns ’n Roses ook Micky Schelstraete eindigt buiten de top tien met Grand-Charmeur (v. Apache). De totale score van de Nederlanders kwam op 207,394%. Groot-Brittannië werd derde met een score van 205,697%.

Klik hier voor de resultaten

 

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz