Slechts twee combinaties kwalificeerden zich voor de CSIO4* Grote Prijs over 1m60 in Wellington. Samuel Parot pakte de overwinning met zijn vertrouwde Atlantis. Eve Jobs, dochter van, werd tweede, Juan Manuel Gallego derde.

Zowel Eve Jobs als Samuel Parot kwalificeerden zich voor de barrage in deze loodzware Grote Prijs. Met één springfout greep Samuel Parot de overwinning met Atlantis. In het zadel van de 15-jarige Zangersheide ruin van Andiamo Z bleef Parot zo voor op Eve Jobs die met met Venue d’Fees des Hazalles (v. President) tegen zeven strafpunten opliep.

Met de Belgisch gefokte Coulash van de Broy Z was  Juan Manuel Gallego de snelste vierfouter, wat hem de derde plaats opleverde. Lucy Deslauriers met Hester werd vierde,  Carlos Hank Guerreiro met H5 Sunshine vijfde.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz