Acht maanden na de lancering van de datingsite voor paardenliefhebbers Paard & Partner lanceert ondernemer Ilse Jespers vandaag een nieuw initiatief: Love Flavour. Omdat het niet iedereen past om via een datingsite op zoek te gaan naar de ware.

Love Flavour is vanaf nu online: “Ik merkte dat mensen graag geholpen willen worden met het vinden van een partner. De datingsite Paard & Partner heeft nu ruim 1700 profielen en er komen er nog steeds iedere dag nieuwe vrijgezellen bij. Maar een datingsite past niet voor iedereen. Zoveel mensen hebben mij gevraagd om ze buiten de datingsite om te helpen dat Love Flavour een logisch vervolg was. Eigenlijk is het offline dating.”

Voor wie is Love Flavour? “Voor de een omdat hij bekend is, voor de ander omdat een datingsite niet past bij de persoon.  Er is ook al een date geweest: twee dames hebben een hele leuke middag gehad bij een strandtent. Juist in de hippische wereld past het vaak om van deze manier van daten gebruik te maken. Het is een kleine wereld. Ons kent ons….”

Geïnteresseerden hebben eerst met Love Flavour een telefonische afspraak: “Hierbij kijken we of en hoe Love Flavour kan helpen bij het vinden van een partner. Bij de één mag het profiel openbaar worden gemaakt, bij de ander juist niet, om maar een voorbeeld te noemen. Vervolgens maken we een afspraak voor een kop koffie, en dan stellen we samen een profiel op: wie ben je, wat interesseert je in een ander, wat wil je wel of juist niet? Wij gaan dan op zoek binnen het netwerk en we regelen eventueel ook de afspraak, zelfs de locatie als de mensen dat willen. En na de date vertellen ze ons hoe het was. En als mensen zich bij voorbeeld onzeker voelen, dan hebben we een goede samenwerking met Klazien Schaap, een professionele datingcoach, die erg goed is in het persoonlijk bijstaan van mensen.”

Kijk hier naar Love Flavour

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz