De KNHS regio Brabant heeft maar liefst 5 weekenden in Schijndel bij manege de Molenheide achter de rug met fantastische paardensport. Volle programma’s in veel disciplines. Zo werden voor de eerste keer de Zuid Nederlandse Kampioenschappen verreden voor para’s. Een mooi begin wat een echte traditie kan worden. Ook waren de Teamkampioenschappen voor pony’s een feest voor alle deelnemers. Afdelingsdressuur, individuele dressuur en springen waren de ingrediënten voor prachtige sport.

Grote deelname
De provincie Noord Brabant heeft veel actieve wedstrijd sporters en dat blijkt iedere keer weer bij het zien van de startlijsten. Springrubrieken met meer dan 60 deelnemers die zich allemaal hebben moeten kwalificeren tijdens selectie wedstrijden zijn maar heel gewoon. Afgelopen weekend werden de laatsen wedstrijden van dit indoor kampioenschap verreden. Springen voor paarden stond op het programma. Voor de besten uit de klassen M, Z en ZZ leverde dat ook een ticket voor de Dutch Masters, Indoor Brabant op, een evenement waar alle ruiters en amazones steeds weer naar uitkijken.

Brabantse kampioenen werden gehuldigd en het bleef nog lang gezellig in de foyer…
Foto’s: Foto4U
Winnaars klasse B
1. Sanne Hek
2. Isabeau van Erp
3. Kristy Snepvangers

Winnaars klasse L
1. Kimberly Loos
2. Pleun van der Vleuten
3. Ruben Heijligers

Winnaars Klasse M1. Eline Moerings
2. Moniek Wouters
3. Frie Klerks

Winnaars klasse Z
1. Fleur van Erp
2 Annelin Schrauwen
3. Stijn Testers

Winnaars klasse ZZ

1. Aniek Diks
2. Sander Sauve
3. Thom van Dijck

De complete uitslag is terug te vinden op de pagina van KNHS Regio Brabant

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz