Alleen Philipp Weishaupt met Catokia lukte het om dubbel foutloos te blijven in de 5*-Grand Prix over 1m60 van Abu Dhabi. Onze Egyptenaar Abdel Said was met Jumpy van de Hermitage met 49,08 seconden veruit de snelste maar hij kreeg vier strafpunten en eindigde op de vijfde plek.

De andere drie combinaties uit de top vijf van deze President of the UAE showjumping Cup kwamen met een tijdfout aan de finish. Tina Lund was met Carallo (v. Corrado) het snelst van deze drie. Dat leverde de Deense amazone de tweede plek op. Abdullah Mohd Al Marri zette met James van de Oude Heihoef (v. Douglas) het beste thuisresultaat neer en werd derde. Miriam Schneider volgde op de vierde plaats met Fidelius G (v. For Edition) en was daarmee de tweede Duitse in de top vijf.

Klik hier voor de uitslag 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz