De KNHS maakte vorige week bekend dat op het eigen indoor kampioenschap de huldiging van de kampioenen zonder paarden in de ring zal zijn.Ruim 1500 KNHS-leden hebben zich tot nu toe in een petitie uitgesproken voor het in ere houden van de ereronde te paard. De initiatiefnemers streven naar 2000 handtekeningen, vandaag kan er nog ondertekend worden.

De petitie werd opgezet onder het motto: ‘Huldiging en ereronde te paard moeten blijven”. Vanaf dat moment stromen de reacties uit het hele land binnen. De teller staat momenteel op 1523 handtekeningen en dit getal is nog steeds groeiende. De initiatiefnemers willen de KNHS een beeld geven hoe de leden over deze beslissing denken. En zij willen dat de KNHS de beslissing herziet en de huldiging en ereronde te paard gewoon weer door laat gaan.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz