Over twee omlopen werd zojuist de 1m60 Grote Prijs in Hong Kong gereden.  Na een eerste omloop kwamen de 12 beste combinaties aan de start in de tweede ronde. Uiteindelijk hielden slechts twee combinaties het hout in de lepels over beide rondes en won Denis Lynch proef. Gerco Schröder werd zevende met Davino Q.

In het zadel van de 12-jarige KWPN-ruin Chablis (Couleur Rubin x Hamlet) won de Ier Dennis Lynch de proef met Chablis, gefokt door HJM Knops. Die verhuisde begin dit jaar naar Lynch, daarvoor zaten ruiters als Robert Murphy en Marc Beckers in het zadel.

Samen met Uccello de Will (v. Marlou des Etisses) volgde Simon Delestre op de tweede plaats. De snelste tijd kwam op naam van Pius Schwizer met de 10-jarige KWPN-merrie About A Dream (Clinton x Indoctro). Schwizer tikte in de tweede ronde echter een balk uit de lepels. Nop de vierde plaats volgden Oostebnrijker Max Kühner met Cornet Kalua (v. Cornet Obolensky)  en de Italiaanse Luca Maria Moneta met de 18-jarige Connery (v. Cordobes II).

Na zijn top vijf plaats eerder op de dag volgde Gerco Schröder opnieuw in de prijzen. In het zadel van Davino Q (Vingino x Monaco) sprong Schröder naar de zevende plaats.

Klik hier voor de uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz