Met een ruim verschil van 6% op landgenote Helen Langehanenberg won Isabell Werth vandaag de Wereldbeker Grand Prix van Neumünster.  Met haar Weihegold (v. Don Schufro) ging Isabell Werth naar een indrukwekkende 82,565%,  Helen Langehanenberg kwam met Damsey FRH (v. Dressage Royal) tot een score van 76,413%.

De Ierse amazone, Judy Reynolds werd derde in het zadel van haar Nederlands gefokte Vancouver K (v. werthJazz). Reynolds zorgde wel voor een primeur: het was voor het eerst  dat een Ierse op het podium van een Wereldbeker dressuur in Europa eindigde.

Voor Nederland scoorde Adelinde Cornelissen het beste resultaat. De Nederlandse mocht zich met Aqiedo (v. Undigo) opstellen op de zesde plaats met een score van 73,043%.

Klik  hier voor de uitslag.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz