Van de vijftien combinaties aan de start in de barrage van de 1m60 Grote Prijs in Deeridge Farm won Paul O’Shea met de 11-jarige Imerald van ’t Voorhof (Emerald van ’t Ruytershof x Bacardi-Orange de Muze).  Tweede werd Margie Goldstein-Engle met de 15-jarige Royce (Cafe Au Lait x Grandilot).  Juan Manuel Gallego volgde op de derde stek met de 13-jarige Coulash van de Broy Z (Cadence v t Gelutt x Lys de Darmen). De Nederlandse Yvonne van Bergen is show director van dit Longines-concours.

De snelste tijd kwam op naam van Danielle Goldstein met haar 13-jarige Lizziemary. Samen met de Cabri d’Elle-dochter tikte Goldstein één balk uit de lepels. Elizabeth Madden werd vijfde met Chic Hin D Hyrencourt (Taran de La Pomme x Elanville).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz