Vanavond stond in Bordeaux de wereldbekerwedstrijd op het  programma, uitgeschreven over een hoogte van 1m65. Van de 39 starters slaagden er 6 in om de barrage te bereiken. Daarin werd Daniel Deusser de overtuigende winnaar met Tobago Z (Tangelo vd Zuuthoeve x Mr Blue). Na Verona en Madrid is dit alweer zijn derde zege dit seizoen in de wereldbekercyclus. Gregory Wathelet moest met zo’n anderhalve seconde zijn meerdere erkennen met zijn trouwe Darco x Chin Chin iron Man van de Padenborre. De Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar werd derde met Rokfeller de Pleville Bois Margot (v. Apache d’Adriers), Francois Mathy volgde met Uno de la Roque (Numero Uno x Kannan).

Verdi TN viel met Maikel van der Vleuten  net buiten de prijzen met een fout in de eerste omloop. Eric van der Vleuten werd 20e met Wunschkind met twee fouten.

Op zondag staat om 14.00 uur de Grote Prijs over 1m60 op het programma.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz