De tweesterren Grote Prijs in Treffen over een parcours van 1m45 met barrage was een mooi succes voor Joy Lammers: ze hoefde alleen de Duitser Benjamin Wulschner voor te laten gaan.  Caroline Poels werd vijfde, Amber Meijer negende.

Van de 26 deelnemers slaagden er slechts twee in om foutloos te blijven. Het was met een foutloze barrage Benjamin Wulschner die de winst pakte met zijn Bangkok Girl PP (v. Balou du Rouet). Joy Lammers en haar negenjarige First Boy B.B. (v. Hamlet) kregen helaas 8 strafpunten en ze werden zo heel knap tweede. De Ierse Anna Carway noteerde met Ajaccio (v. Caretino) in de eerste omloop 1 strafpunt voor tijd, waarmee ze derde werd. Caroline Poels-Devos kreeg met de Contact van de Heffinck nakomeling Carpe Diem DV Z vier strafpunten in de eerste omloop, at toch de vijfde plaats betekende. Amber Meijer deed met Feline HBC (v. Cantos) hetzelfde maar ietsje langzamer, waardoor ze naar de negende plaats ging.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz