Vandaag is bekend geworden dat de hengstenbrochure van de Bond van KWPN Hengstenhouders voortaan uitgegeven wordt door olland.biz van Joan van Gorkum. Tijdens de KWPN Stallion Show werd de deal beklonken door voorzitter Ton Lautenschutz en het voltallige bestuur van de Bond en Joan van Gorkum rond de catalogus die al decennia lang een vaste informatiebron is voor fokkers.

Ondernemer Joan van Gorkum startte 25 jaar geleden met zijn informatiebedrijf olland.biz. Hij heeft inmiddels een aantal internettoepassingen ontwikkeld als HorseManager, onlyjumpers.nl, onlydressage.nl, Spermabestellen.nu en een inschrijfsysteem voor de wedstrijdsport. Ook de hengsten van zijn paardenbedrijf Olland Horses (genoemd naar zijn woonplaats Olland bij Sint-Oedenrode) zijn een bekende verschijning.

Met de uitgave van de hengstenbrochure slaat Van Gorkum weer een nieuwe weg in: “Een mooie uitdaging om iets voort te zetten wat al zo lang succesvol is. Ik kan het mooi combineren met mijn andere toepassingen voor de fokkerij, inclusief Nieuws.horse, dat mijn bedrijf ook gebouwd heeft. Half maart moet de brochure op de mat liggen, tot half februari hebben hengsteneigenaren de gelegenheid om zich aan te melden. En uiteraard wordt iedereen nog benaderd.”

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz