De eerste dag ‘Brabantse Kampioenschappen 2019 in Schijndel leverde fantastische paardensport op. In een compleet vernieuwde rijhal streden de beste M1 en M2 combinaties om de titel Brabants Kampioen. Uiteindelijk was de amazone uit Tilburg, Joyce van Opbergen met haar paard Ibiza de winnaar in de klasse M1. Op de tweede plaats eindigde José van Haaren en de derde plaats was voor Wenda Welten.

In de klasse M2 ging de zege naar Anouk Ivits. Met haar paard Iris zorgde ze voor prachtige paardensport. De tweede plaats ging naar Danielle Houtvast met haar paard iPad. De derde plaats op het ereschavot was gisteravond voor Josan van den Broek met het paard Iloy.


Afvaardiging
Al deze winnaars worden afgevaardigd naar Ermelo voor de KNHS kampioenschappen en mogen de eer van Brabants verdedigen.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz