De kwalificatierubriek 1m50 op tijd vanavond in Leipzig ging naar de Italiaan Alberto Zorzi die kon rekenen op de elfjarige KWPN-er Danique (v. Zento).  Het duo noteerde een tijd van 63.32 seconden.Het was een kwestie van honderdste seconden om de podiumplaatsen te verdelen. Alberto Zorzi noteerde met de door B. Feenstra gefokte merrie de winnende tijd van 63,32 seconden. Op iets minder dan een halve seconde afstand volgde Felix Hassmann met de zestienjarige Balzaci op de tweede plaats. De top drie werd compleet gemaakt door Maikel van der Vleuten met de Quasimodo Z-nazaat Idi Utopia. Het was Max Kühner die met Vancouver Dreams (v. Valentino) de vierde plaats pakte, Irma Karlsson werd vijfde met Ida van de Bisschop (v. Kashmir van Schuttershof).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz