Op 23 maart vindt na tien eerdere edities een speciale editie plaats van Horse Dating, een activiteit van de Vereniging Eigen Paard. Op Stal Groenendaal in Bunschoten ontmoeten die dag kopers en verkopers van Friese paarden elkaar. Aanmelding voor beide categorieën kan via dit formulier.

Het team van Horse Dating is uitgebreid en bestaat voor deze editie uit Frenk Jespers (lid hengstenkeuringscommissie KFPS), Anouk Holleman (Paardentaxateur), Wendy van der Veen (Elite Friesian Auction) en Astrid Hoppenbrouwers (instructeur). Zij begeleiden kopers en verkopers onafhankelijk en zonder commissie bij het uitproberen en de eventuele aankoop van een Fries paard. De Vereniging Eigen Paard heeft de activiteit opgezet na verschillende geluiden het het veld.

Deelnemers betalen 50 euro als ze lid zijn van Vereniging Eigen Paard en niet-leden betalen 65 euro.

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz