In Opglabbeek stond vanmiddag een  tweesterren 1m45-rubriek direct op tijd op het programma met 57 deelnemers. Winnaar werd de Fransman Julien Epaillard met A Vie du Calvaire (v. Wandor van de Mispelaere), Marlon Modolo Zanotelli volgde op de tweede plaats met Isabeau de Laubry (Cardento x Chin Chin), derde werd Dries Dekkers met Hippos van de Rostal (v. d’Ukase).

Jeroen Dubbeldam kwam samen met de BWP-merrie Roelofsen Horse Trucks Gioia van het Neerenbosch (v. Nagano) op de vierde plaats, Lisa Bongers was weer goed bezig en werd vijfde met de KWPN-er Elixer (v. Zacharov) van vader Rob Bongers. Megan Laseur werd 9e met Crazy Girl (Corlensky x Ars Vivendi), Annelies Vorsselmans 12e met Diesel (Untouchable x Calando).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz