Nieuws.horse is de nieuwe site voor hippische nieuwsvoorziening. Nieuws.horse onderscheidt zich van andere hippische nieuwssites door de kwaliteit van de journalistiek en door diverse vernieuwende features.

Binnen het team van Nieuws.horse is plaats voor freelance parttime verkopers (m/v)

Als freelance verkoper ondersteun je de commerciële opbouw van Nieuws.horse. Dat betekent adverteerders te woord staan, pro-actief adverteerders benaderen, analyseren en aandragen van ideeën.  Je werkt in overleg om resultaat te behalen en wordt daar ook op commissiebasis voor beloond.

Het profiel dat we voor ogen hebben:
¥ Beschikbaar het liefst per begin 2019
¥ Affiniteit met de hippische wereld (anders is het onnodig te reageren)
¥ Ervaring in (telefonische) verkoop
¥ Een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

We ontvangen graag je reactie via info@nieuws.horse ter attentie van Bert van Wanrooij.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz