Het  mooie aantal van15 deelnemers van de 60 starters plaatste zich vanavond voor de spannende barrage van de tweede internationale 1m40-rubriek tijdens IICH Groningen. De Duitser Tim Rieskamp-Goedeking bleek uiteindelijk overtuigend de snelste met zijn Calida Lauda (Calido I x Numero Uno). De 32-jarige Engelse VDL-ruiter James Billington met Fancy Roos VDL (Baltic VDL x Goodtimes), eerder onder het zadel van Maud Roosendaal en Pim Mulder, stond een tijdje aan de leiding maar werd toch tweede. D&J Havanna (Griseldi L x Cash) waarmee Dries Dekkers uit Lommel vooral goed scoort op de Belgische internationale podia in Moorsele, Bonheiden, Lier en Opglabbeek, was weer in vorm en werd derde. Bart Bles moest als een van de eerste starters toekijken hoe hij langzaam naar de vierde plaats zakte met de 11-jarige merrie Israel van de Dennehoeve (Thunder van de Zuuthoeve x Darco x Lucky Boy xx), die hij sinds augustus na Niels Bruynseels onder het zadel heeft.  Vijfde werd de Duitser Hergen Forkert met Corleone P.

Klik hier voor het resultaat

 

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz