In Mechelen werd vanavond de Grand Prix voor Junioren en Young Riders verreden. Slechts 7 van de 42 startende combinaties slaagden erin de barrage te bereiken. De winst ging naar de Belgische Charlotte Spaas Levallois, die een knappe ronde reed met de 14-jarige BWP merrie Eblesse vh Scheefkasteel (Nonstop x Skippy II). Dieter Vermeiren, eveneens voor België, wist met Kingston Town 111 Z (Kashmir van Schuttershof x Chellano Z)) de nul op het scorebord te houden en  finishte in de tweede tijd. Thibault Huyvaert eindigde op de derde plaats met Imandra de Laubry (Lord Z x Skippy II). Ook zij hielden het foutloos en finishten in 35,79 seconden. De Nederlandse Skye Morssinkhof kreeg een fout in de barrage en eindigde op de zevende plaats met G-Vingino-Blue (VDL Zirocco Blue x Orame).

Klik hier voor de resultaten

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz