William Whitaker heeft vanmiddag in het Londense Olympia de wereldbekerwedstrijd gewonnen. Karel Cox werd tweede, een schrale troost voor het verlies gisteravond van zijn Chalino. Laura Kraut, Michael Whitaker en Edwina Tops volgden in de prijsuitreiking. Doron Kuipers viel net buiten de prijzen met een fout in de barrage. Maikel van der Vleuten was met Dana Blue niet in vorm met 16 strafpunten.

De Britse springruiter William Whitaker werd de glorieuze winnaar met de 14-jarige sBs-hengst Utamaro D Ecaussines (Diamant de Semilly x Quidam de Revel). De Belgische springruiter Karel Cox kwam daar foutloos op minder dan 2/10 seconde achter met de 9-jarige Evert (Amadeus x Indoctro).  De laatste  starter Laura Kraut sprong met haar 11-jarige Zeremonie (Cero) nog naar een derde plaats op minder dan een halve seconde. Doron Kuipers tikte met de 10-jarige Charley (Calido I x Askari) één balk uit de lepels in een tijd die de zeventiende plaats betekende.

Uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz