De openingsrubriek van de CSI3* competitie in de Festhalle in Frankfurt ging naar het Britse talent Jessica Mendoza. In dit 1.40m op tijd reed Gerco Schröder een rustige foutloze ronde met Glock’s London, waarmee hij 12e werd met een tijdfout.

Jessica Mendoza reed de 8-jarige BWP’er Kay (v. Echo van het Neerenbosch), het fokproduct van Erik Vehent dat uit de stam van Tolano van het Riethof komt.  Michael Kolz werd tweede voor Duitsland met de 10-jarige BWP’er Cicero’s Isaura (v. Cicero Z van Paemel), de merrie die bij Eric Laenen op de Roshoeve geboren werd. Zij is de volle zus van Havinia van de Roshoeve en komt uit dezelfde moeder als de BWP-goedgekeurde hengst Kasperato van de Roshoeve.  Andrew Kocher en Fashion V eindigden op de derde plaats voor Walter Gabathuler en Chagrannus. Victoria Gulliksen sprong naar de vijfde plaats met de sBs’er Viego les Hauts (v. Ogano Sitte).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz