De Grote Prijs van de wereldbekerwedstrijd in La Coruna betekende pech voor Eric van der Vleuten en zijn Casall x Caletto x Capitol-merrie Wunschkind. Van de 36 starters slaagden er 10 in om foutloos te blijven voor de beslissende barrage. Eric van der Vleuten liep die barrage op minder dan een seconde mis met de merrie waarmee hij in juli in La Coruna nog een proef op zijn naam schreef. Met het ene strafpunt voor overschrijding van de toegestane tijd betekende dat de 12e plaats, omdat de Italiaan Lucia Le Jeune Vizzini op plaats 11 hetzelfde overkwam.

Winnares werd Edwina Tops-Alexander met de 9-jarige Frans gefokte Vinchester. Emanuele Gaudiano werd tweede met de Chacco Blue x Baloubet du Rouet-hengst Chalou, derde werd Ludger Beerbaum met Cool Feeling (Cornado x Lancer III). Jos Verlooy volgde met Igor, een zoon van Emerald uit een Nabab-moeder, vijfde werd Olivier Robert voor Frankrijk met Tempo de Paban (v. Jarnac). Leopol  van Asten kreeg een fout in de barrage en werd achtste met VD Groep Beauty (For Pleasure x Contender).

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz