Benjamin Werndl, de broer van Jessica von Bredow-Werndl, won vandaag de Kür in de wereldbeker dressuur in Salzburg. Met de Damon Hill zoon Daily Mirror scoorde hij 80.790%, waarmee hij de Zweed Patrik Kittel voorbleef. Die kwam met zijn Delatio (v. De Niro 6) tot een totaal van 80.010%, goed voor de tweede plaats. In de jury zat ook Mariëtte Sanders-van Gansewinkel.

De Duitse Dorothee Schneider kwam met Faustus (v. Falsterbo 11) op de derde plaats met een score van 79.730%. Kirsty Oatley werd vierde met Du Soleil, Fabienne Müller-Lutkemeier vijfde met Fabregaz (v. Florestano).

Het beste Nederlandse resultaat kwam van Thamar Zweistra met Hexagon’s Double Dutch (v. Johnson TN) met een score van 74.565%, wat een achtste  plaat betekende. Tosca Visser-van der Meulen volgde met Asther de Jeu (v. Contango) met een score van 72.820% op de negende plaats.

Klik hier voor het resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz