Zo’n 100 combinaties deden gisteravond in Opglabbeek mee in een 1.45m met barrage, alsof het niks is. De Duitse Italiaan Michael Cristofoletti was in een barrage met 21 deelnemers met zijn Hannoveraan Belony (Balou du Rouet x Raphael) de snelste foutloze, gevolgd door Michael Hughes (USA) met Van Schijndel’s Double Bee (Lord Z x Tangelo van  de Zuuthoeve).

Sander Geerink, Joy Lammers en Yves Houtackers kwamen daar dichtbij en dat resulteerde in een top-10-klassering. Sander Geerink reed Expert (Tangelo van de Zuuthoeve x Mermus R) op minder dan een seconde van de winnaar naar een vijfde plaats. Joy Lammers was een second langzamer en werd 7e met First Boy BB (Hamlet x Ustinov), Yves Houtackers kwam daar vlak achter met zijn Vinci de Beaufour (Diamant de Semilly x Heartbreaker) voor de 8e plaats.

Klik hier voor de uitslag.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz