Ook op de derde dag van de eerste bezichtiging in de dressuurrichting kon een interessante groep hengsten uitgenodigd worden voor de volgende ronde. Met vier zonen kreeg Ferdeaux er de meeste door.

De hengstenkeuringscommissie toont zich heel tevreden na afloop van de derde dag. “We hebben echt een stel fijne paarden gezien vandaag. Hengsten die goed kunnen bewegen en correcte, grootramige modellen hebben. Dat geeft goede hoop voor het vervolg van de hengstenselectie in Den Bosch begin februari”, vertelt Bert Rutten. De recentelijk met Hans Peter Minderhoud in de Lichte Tour gedebuteerde Ferdeaux maakte een goede indruk met vier geselecteerde zonen en de één jaar oudere El Capone kreeg drie zonen door naar de tweede bezichtiging. Van de 46 gepresenteerde hengsten kregen er vandaag 16 groen licht, waarmee het voorlopige totaal nu op 56 is gekomen.

Bekijk hier de uitslagen van vandaag.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz