Edwin Smits startte vandaag goed tijdens het luxueuze concours CSI Geneve. De Limburgse Zwitser, die met zijn vrouw Dehlia de prachtige accommodatie Ecurie Oeuvray Smits runt in het West-Zwitserse Chevenez, pakte in een 1.40 direct op tijd meteen de hoofdprijs. Met de hengst Lantaro von Hof (Ladirio von Hof x Lombard) bleef hij het sterke internationale veld voor.

De Slovaak Bronislav Chudyba moest zo’n anderhalve seconde toegeven voor de tweede plaats met de Oldenburger Lester (Lord Pezi x Landclassic). Op plaats drie volgde de Egyptenaar Sameh el Dahan met de Iers gefokte Miss G tRacy (Douglas x Derrylin). Pius Schwizer volgde met Chidame (Chippendale Z x Quidam de Revel), vijfde werd Darragh Kenny voor Ierland met de BWP-ruin Extra van Essene (Diamant de Semilly x Gotthardsen).

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz