Patrick van der Meer viel vandaag op met een overwinning en een derde plaats in de zware tour tijdens de subtop-wedstrijd in Deurne. Jan Peeters, Ellen van den Berg en Jacques van der Harst gaven hem voor zijn proef met Zippo 72,50%, met Chinook (v. Vivaldi) behaalde hij 70,83%. Marieke van der Putten werd tweede met Zingaro-Apple in 72,25%.

Bij de young riders won Lisanne Zoutendijk met Zilverstar (v. Rousseau) in 66,62%, tweede werd Meike Kroot met Vince (O0 Seven) met 65,52%. Het ZZ-Zwaar werd een afgetkende ruime overwinning voor Michelle Van Lanen met Intendro A Van De Nachtegaele (v. Contendro) met 67,64%, Lieke van Dommelen pakte met 63,93% de tweede plaats met  Esprit (v. Zizi Top). In de Kingsley Future Cup was Thalia Rockx de beste met Verdi de La Fazenda (v. Florett As) met 72,65%. Lars Op ’t Hoog won de lichte tour met Citho Johnson met 68,60%,  Joyce Lenaerts werd tweede met George (v. Johnson) met 67,35%.

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz