Voor 69  2*-deelnemers aan de Longines Masters of Paris stond vanmiddag een 1.45m met barrage op het programma. Demi van Grunsven, dochter van Wilco van Grunsven, was één van de 20 foutloze combinaties met haar Tinka’s Hope (Tinka’s Boy x Royal Feu).  In de barrage moest Demi ruim twee seconden toegeven op winnaar Marc Dilasser met Blue Biolley (v. Chacco Blue x Argentinus). Maar ze werd wel vijfde, een prachtige klassering in het sterke internationale veld.

De Luxemburgse Charlotte Bettendorf zat met de tweede plaats weer eens goed in de prijzen met haar Hope Street (v. Casall), de derde plaats ging naar de Fransman Victoire Echelard met Kebab van de Dorpshoeve (v. Nabab de Reve). De Amerikaanse Kerry Mc Cahill stuurde Charly Chaplin S naar de vierde plaats.

Uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz