Een select gezelschap van de Nederlandse dressuur-, spring- en mentop reist naar de Sweden International Horse Show in Stockholm. Edward Gal en Madeleine Witte rijden mee in de Saab Top 10, Harrie Smolders vertegenwoordigt ons land bij het springen. Voor Koos de Ronde zijn in Stockholm wereldbekerpunten te vergaren bij het mennen. Vierspanrijders vader en zoon Chardon rijden voor de wereldbekerpunten in Budapest. Voor de springruiters is er het lucratieve Longines Masters in Parijs met Maikel van der Vleuten in de 5*-rubrieken. Daarnaast is er nog een wereldbekerkwalificatie springen op 4*-niveau in Poznan met Nederlandse deelname. Maar de meeste Oranje springruiters zijn te vinden op Jumping de Achterhoek in Vragender die de tweede week in gaat. 1 december 2018 wordt er bij Equestrian Centre de Peelbergen de CIX Arena – Internationaal Indoor Eventing verreden. Tijdens deze avond zullen een 30 tal top ruiters uit verschillende landen deelnemen aan deze rubriek. Verder is er nog Nederlandse deelname bij het springen in China en endurance in de Arabische Emiraten.

Klik hier voor het volledige overzicht

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz