Tot nu toe hebben ruim 9.000 mensen de petitie van de Sectorraad Paarden ondertekend. De websites van een aantal organisaties en Nieuws.horse hebben actief opgeroepen om te ondertekenen. Maar het kan toch niet zo zijn dat van het totaal van zo’n 450.000 mensen die wel eens paardrijden, er ruim 9.000 de petitie ondertekenen? Dat zou een blamage betekenen. Terwijl Dier & Recht zomaar met 30.000 handtekening bij minister Adema staat. Bedenk wel dat het gaat om de toekomst van de paardensport en paardenhobby.

De Sectorraad zegt: ‘We willen met deze petitie laten zien hoeveel paardenliefhebbers zich geraakt voelen door de beelden die geschetst worden. Waarbij incidenten als de norm gepresenteerd worden. Paarden zijn onze passie en trots.’

Help mee om nog meer mensen te bereiken:

Deel deze petitie in je eigen netwerk.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz