Marga van der Vet gaat haar columns delen via Nieuws.horse! De informatieve en humoristische columns gaan over fjordenpaarden in het algemeen en over de fjorden van haar kleinschalige fokkerij in het noorden van Nederland. Via de link hieronder kom je terecht op haar website paardencolumns.nl en kun je ook een gratis e-book downloaden!

Voor mensen die helemaal niet van Fjordenpaarden houden, maar wel van paarden in het algemeen, is het E-book ook leuk om te lezen.  Er komen veel verhalen en zaken in voor die net zo goed van belang zijn voor een fokker als een ruiter. Of voor een eigenaar van een Shetlander als voor een KWPN-er. Tenslotte hebben we allemaal hetzelfde doel: een prettige relatie met je paard en respectvol omgaan met elkaar.

Marga van der Vet wil graag haar ervaringen met haar Fjorden delen: ‘En wellicht veranderen de columns via Nieuws.horse en het e-book zelfs een beetje je mening over fjorden. Fjorden zijn namelijk wel af en toe ontzettend ondeugend maar ze zijn daarentegen ook weer heel relaxed in de omgang en ideaal voor beginners of gehandicapten. En wat dacht je van recreatief rijden? Fjorden zijn hiervoor zeer geschikt want het zijn ‘coole’ paarden. Hopelijk zullen de lieve, betrouwbare, coole en ontzettend ondeugende fjorden van Fjorden Centrum Westerwolde je hart veroveren!’

Klik hier voor het gratis e-book!

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz