Speciaal voor de paardensport-organisaties die een kür op muziek op het programma hebben staan is er de Kür Player van waar je overzichtelijk de tracks onder elkaar zet. Niet genoeg aan 5 plaatsen? Maak een nieuw tabblad aan en breidt het aantal spelers ongelimiteerd uit.

Kopieer alle .mp3 of .wav files naar de computer en open ze in de Kür Player. 
Het is belangrijk dat alle bestanden op de computer staan zodat je niet per ongeluk de USB met muziek uit de computer haalt. Vanaf nu dus geen gehannes meer met verschillende players maar puur gebruiksgemak.
Je kunt in grote letters de naam van de ruiter/amazone intikken waardoor je in een oogopslag overzicht hebt.

Op de site van ConcoursRadio vind je een knop om de KürPlayer te openen.

https://csnmedia.nl/kur/

www.concoursradio.nl

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz