ConcoursRadio.nl en Concoursbel.nl zijn twee nieuwe, gratis online services zonder abonnement om je concours naar een hoger niveau te tillen. De beste achtergrondmuziek, geen ongewilde commercials, aparte muziek voor de start van een rubriek en voor een foutloze barrage, ererondemuziek: het zit er allemaal op. Plus je kunt de bel ook laten klinken door de installatie: voor iedereen duidelijk te horen. Als je wilt ook met je eigen commercials tussendoor.

Initiatiefnemer Ad Mulders is vaak op concoursen als omroeper actief en gebruikt dan met veel succes zijn software, die hij zelf ontwikkeld heeft. Mulders, jarenlang bestuurder van KNHS Noord-Brabant, heeft ruime ervaring in de radio- en tv-wereld, onder andere als vaste stem van Omroep Brabant en als voice-over bij de spelshows van Hans Kazan. ‘Op veel concoursen hoor je tussen de omroeper door toch nog de reclamespots en jingles van het station dat zégt non-stop te zijn. ConcoursRadio biedt echt 100% non-stop muziek, afgestemd op de sfeer en de tijd van het jaar. Op 1e kerstdag is ConcoursRadio dé kerstzender, maar in de zomer klinkt het zomers op het concoursterrein,’ vertelt hij.

Waarom hij dit beschikbaar stelt: ‘Echt uit liefde voor de sport en om de iets kleinere organisaties te helpen om de sfeer wat te verhogen. Want goede muziek kan het publiek enthousiast maken, bij voorbeeld bij een foutloze ronde in de barrage. Speciaal daarvoor vind je op ConcoursRadio voorgemonteerde korte fragmenten in de Clear Round sectie. Maar ook de opening van een nieuwe rubriek krijgt net wat meer cachet met een vette Opener. En natuurlijk vind je er ererondemuziek.’

Sponsors

Sponsors worden graag genoemd tijdens concoursen maar, hoe goed bedoeld dan ook, in de meeste gevallen komt de omroeper niet verder dan het voorlezen van een rij bedrijfsnamen met zo nu en dan een omschrijving van de activiteit. Daarvoor heeft Ad Mulders met zijn bedrijf CSN Media VoiceTrax gebouwd, een studio die zorgt voor professioneel klinkende eigen commercials voor elk evenement: ‘Het is voor iedereen gemakkelijk te doen. Op concoursradio.nl zie je een knop waardoor je de commercials kunt bestellen. Je ontvangt de commercials daarna als MP3 file in je mailbox. ConcoursRadio kan deze MP3 files draaien die je op je eigen lokale schijf hebt staan. Zo kun je dus gemakkelijk de professionele spots van VoiceTrax binnen één omgeving draaien zonder van programma of site te wisselen.’

Ad Mulders als omroeper op het concours van Heeswijk-Dinther

ConcoursBel

In het pakket biedt Mulders ook concoursbel.nl aan: ‘Ken je dat: heb je alles geregeld, blijkt de bel weer eens uitgeleend of onvindbaar of is het touwtje kwijt. Gelukkig kan er soms met kunst en vliegwerk op het laatste moment een bel ergens aan het juryhok worden gehangen. Met mijn programmaatje concoursbel.nl heb je altijd een helder klinkende bel in 2 variaties onder de knoppen.’

Klik hier voor meer info

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz