De meeste ogen zullen gericht zijn op de dertien veilingpaarden en vijf embryo’s in de veiling van Suus Kuyten, maar de Grand Prix-amazone heeft nog iets voor de verkoop op dinsdagavond 20 december. De pony Rudolph, een echte kindervriend, waarvan de opbrengst volledig gedoneerd wordt aan het goede doel MS Research.

Rudolph wordt in samenwerking met Horse ET aangeboden. Stichting MS Research is de organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose (MS) financiert en stimuleert.

In september organiseerde Suus Kuyten haar allereerste live veiling en opende toen met het minipaardje Maximaatje. Deze leverde 6.500 euro op voor het Prinses Maxima Center voor kinderoncologie.

De veiling op dinsdagavond krijgt een flinke Christmas touch. De binnenhal op stal in Eemnes wordt omgetoverd in kerststijl, waar om 19.00 uur de veilingmeester in actie komt. Suus Kuyten heeft dertien drie- en vierjarige springpaarden geselecteerd, waaronder een goedgekeurde hengst, en vijf interessante embryo’s die komend jaar geboren worden. Er kan zowel live als online geboden worden.

Klik hier voor meer info

Foto Fototrailer

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz