O’Bailey van het Brouwershof heeft zaterdagavond in Deurne de 2* Grote Prijs gewonnen met Maikel van der Vleuten. Met zijn 8-jarige toekomstpaard was Maikel de enige die over het 1m45-parcours dubbel foutloos reed. Met zijn andere toekomsthengst, Equus Tame (Qlassic Bois Margot x Quaprice Boimargot Quincy), ook 8 jaar, werd hij 6e met een fout in de eerste omloop. O’Bailey (Darco x Contact van de Heffinck) laat keer op keer heel goede verrichtingen zien met het grootste gemak, het is wachten op de volgende stap die in 2023 ongetwijfeld zal komen. Een daarvan is de dekkerij omdat O’Bailey gewoon beschikbaar is op het station van mede-eigenaar Kees van den Oetelaar.

Sander Geerink werd met Jacobus S (Numero Uno x Toulon) tweede in Deurne met de snelste 4-foutenrit in de barrage met 4 deelnemers. Derde werd de Belg Yves Awouters met Nacho (v. Bisquet Balou).

Klik hier voor de uitslag

Foto Elianne Castelijns

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz