Van de 39 starters in Stuttgart slaagden er 13 in om de barrage te bereiken van de vijfde wereldbekerwedstrijd van het West-Europese seizoen. Mét drie Nederlanders: Willem Greve met Grandorado TN, Jur Vrieling met Long John Silver en Harrie Smolders met Bingo du Parc. Jammergenoeg kwamen ze er niet helemaal aan te pas toen het erom ging. Harrie Smolders deed het foutloos het beste op de 5e plaats, Willem Greve kreeg een fout en werd 10e, Jur Vrieling was de 13e wat net geen prijs betekende.

Winnaar werd de fanatiek rijdende Duitser Richard Vogel met een prachtige prestatie. Denis Lynch kwam er anderhalve seconde achteraan met Brooklyn Heights (v. Nabab de Reve) in precies dezelfde tijd als Steve Guerdat met Dynamix de Belheme (v. Snaike de Blondel).

Klik hier voor de uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz