Oak Grove’s Carlyle en Forever SFN werden 1 en 3 in de 4* twee fasen rubriek over 1m50 tijdens de National Horse Show in Lexington. Ex-paarden van Jeroen Dubbeldam. De eerste onder de Ier Daniel Coyle die de Casall-zoon vorig jaar juni overnam van Jeroen, die hem weer overnam van Harm Lahde die hem weer overnam van Rolf-Göran Bengtsson die het belangrijkste deel van de opleiding op internationaal niveau verzorgde. De tweede met de Amerikaanse Kelli Cruciotti Vanderveen (foto), die de Azteca-ruin van Mirjam Bierings en het Fonds overnam van Jeroen, die hem weer overnam van Rob Heyligers die wel opvallende successen boekte met FfW88 zoals het paard toen heette maar voor de meest invloedrijke selecteur van het Fonds te weinig internationaal leek.

Klik hier voor de uitslag.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz