Maikel van der Vleuten won de openingsrubriek van Jumping Indoor Maastricht met Equus Tame (v.Qlassic Bois Margot) maar vanavond met de geweldige Elwikke (v.Eldorado van de Zeshoek) ook de eerste hoofdrubriek, een 1.50m met barrage. Van de 39 starters reden er niet minder dan 21 foutloos voor de barrage. Na derde starter Maikel van der Vleuten konden 16 ruiters er niet meer aan te pas komen.

Ellen Whitaker kam met Equine America Spacecake (v.Stakkatol) nog het dichtste bij op 22/100. Cedric Hurel werd voor Frankrjik derde met Fantasia Floreval Z (v.Florian de la Vie). Manon Hees pakte met Kamiel van het Langewater  (v.Wiensender) een heel mooie vierde plaats. Eric van der Vleuten werd zevende met Dreamland (v.Sunday de Riverland), Kim Emmen achtste met Delvaux (v.Chacco-Blue).

Uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz