Eric ten Cate was met Iincredible (v. Clinton) de beste in de 1m45 Grote Prijs van de eerste Roelofsen Horse Trucks Winter Classics in Hellendoorn. Van de 34 starters slaagden er maar vier erin om de barrage te bereiken van het 1m45-parcours. Bas van der A kwam er in de barrage nog het dichtste bij op bijan een seconde met Shanroe Barney (v. Dallas VDL). Michiel Brusse kwam voor de derde plaats ruim 8 seconden na Eric ten Cate over de finish met Duran TK Z (v. Dallas VDL). Sanne Thijssen werd vierde met haar Con Quidam RB (v. Quniar)

Eric ten Cate pakte ook het met 91 deelnemers drukbezette 1m30 met Vigo Heywood Z. Het 1m40 twee fasen om de Koekkoek International Horsetransport Prijs was voor Melody Mateson met Carturo 2 (v. Carrico). het 1m35 met barrage werd gewonnen door Amke Bekhuis met Condalou (v. Contendros).

Klik hier voor de uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz